Přidat odpověď
Z+2,
nejsem typ, co si nechá kálet na hlavu, ale určité jednání mě dokáže konsternovat, takže bych v situaci cimbur dost možná taky odešla. Pak bych tedy telefonovala šéfovi oddílu a řešila to ostře dodatečně.
Ale s tím telepatem... člověče, jsem technický typ a mám hodně mužské myšlení, nikdy mi nedělalo problém pochopit, že co neřeknu přímo a otevřeně, to chlapovi klidně nedojde, ale tohle je otázka základních pravidel. Chlap, který se nezastane partnerky, kterou odněkud neprávem vyhazují, a nechá ji vyhodit, je... no, nechci být vulgární. Mám mezi přáteli mnohé těžce ujeté matematiky a exoty s mizerným chápáním světa a přesto takováto pravidla zvládají dodržovat. Dokážou zranit partnerku blbě zvoleným slovem, dokážou totálně nepochopit některé situace třeba v práci, na které si žena stěžuje, občas některým vysvětluju, co tím žena myslela a jakou reakci čekala, ale žádný z nich není TAKTO mimo. Tihle kluci jsou sice "natuplí", ale mají jasnou představu o tom, co je správné a co špatné - a nechat partnerku vyhodit a nezastat se jí, když má očividně pravdu... to by je nenapadlo. Měli by problém, kdyby partnerka v právu nebyla, ale tohle... To není mužská "netelepatie" ale čistokrevné sobectví, nekorigované ani základní vrstvou pravidel, jak se chovat k partnerce.
Vidím to jako Hrouda. Zapomenuté narozeniny by mě nijak nevyvedly z míry, ale takováhle reakce (nereakce) muže, to prostě není partner.
Předchozí