je mi 25 let a zatim mimco nemam, ale moc bych chtela. Ziju s mym pritelem v Cancunu - on je Mexican a oba chceme rodinu. Jen mam strach z tehotenstvi, jelikoz system nemocnic je dost jiny, pojistovny zde neexistuji a vse se musi platit na miste. Navic nevim, jakymi vysetrenimi behem tehotenstvi projit, zda to tady sleduji (podobne jako u nas tehotenske poradny) nebo si vse musis hlidat sama. Moc by mi pomohlo, kdybys mi napsala jak to bylo u tebe. Diky moc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.