| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Magrato, mě se stalo v létě, že jsme jeli se společnými známými na kolo. Moje děti nezvládaly a mě přestalo bavit, jak na nás pořád čekají a vzdychají u toho. Tak jsme se rozdělili uprostřed lesů. Já bez jakékoliv navigace a znalosti terénu. Koukla jsem se do mapy k šéfovi skupiny, ten mi ukázal přibližně směr. Vyjela jsem sama s dětma. Na kole můžu jet jen po silnici a to určitě dříve nebo později dojedu do vesnice a pak pojedu podle cedulí. Přesně tak se stalo. ALe pro děti to byla bojovka jako blázen. Měly regulérní strach, že to nezvládneme. Pamatují si to dodnes. Jídlo a pití jsme měly, telefon taky. Takže varianta, že pak prostě bude někdo jezdit autem po lese a hledat nás, ta tu byla pořád.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.