Žženo, no vidíš a já třeba za zodpovědné beru, že Val požádá manžela a dítě matku nebo otce o odvoz. Přijde mi zbytečné říct, že jet taxíkem je dospělé a požádat někoho z rodiny není. Jaký v tom je rozdíl? Kromě toho, že taxikáři zaplatím a rodině ne. Pokud dotyčný chodí ven 1x za rok na třídní sraz, tak bych vstala i já uprostřed noci, i když teda nerada. Já zcela nezodpovědně chodím pěšky a to i klidně kilometr a víc. Aspoň vystřízlivím. Měla jsem špatnou zkušenost s taxikářem a k cizímu do auta nevlezu. A to jsem bývalá nebojácná stopařka. Taky jen do doby, než jsem si nechala raději zastavit na dálnici, než s tím člověk být ještě chvíli v autě. Nebo nepiju a řídím sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.