Přidat odpověď
Liško - co se tu celou dobu snažíš dokázat a komu?
Článek je blbost ve smyslu nějakých 100% tvrzení, jenže Ty se od začátku snažíš nějak zoufale, na základně nějakých zcestných tvrzení (syn nikoho nenapadá, spolužák nemá partnerku, tak nikoho nebije, já mám ADHD a jsem ok - ani nevíme, jak Ti to diagnostikovali, když je to pár let stará ofiko dg...) dokázat, že ADHD neznamená agresivitu v dospělosti a tady Ti řada lidí říká, že sice 100% neznamená, ale znamenat MŮŽE - zvl. když se s tím nebude pracovat.
Ano, není z každého agresor a ne každý agresor má ADHD, ale rizikový prostě je, to se stav třeba na hlavu.
Stejně jako jsou rizikoví další jedinci s různými problémy v dětství, tím nejranějším počínaje.
Pořád nerozumím tomu, proč se lidé nezvládají postavit čelem faktům (nikoli článkům tohoto typu, to nejsou fakta, ale mišmaš) a něco s tím dělat.
Každý blbec už dnes ví, že třeba SPU (specifické poruchy učení) nejsou jen diagnóza a omluva, ale výzva - problémy lze eliminovat nebo zmírnit na minimum, popř. s nimi naučit dítě pracovat - totéž platí pro ADHD.
Pokud se ale budu snažit sama sobě namluvit, že ADHD může znamenat jen to, co JÁ SAMA si připustím, jsem na nejlepší cestě z toho dítěte agresora vychovat...
Sorry - fakt jsem myslela, že jsi v této oblasti trochu zběhlá, s tímto přístupem bych asi na Tvém místě navštívila nějakého odborníka...
Předchozí