Přidat odpověď
Už léta sháním bezúspěšně nějaký hezký propínací svetr, nebo kabátek. Prostě takovou tu další teplou vrstvu, co si dáte na halenku a pod bundu, nejlépe bez kapuce a vhodné i do práce. Po létech různých svetrů a vest do V bez rukávů(což mi taky nevyhovovalo, protože to zase omezovalo co si mohu vzít pod to), nastalo období různých rozevlátých ponč a dlouhých hábitů bez knoflíků, které pod bundu ani kabát nenacpu a vždy to bude odněkud trčet. Navíc mě neuvěřitelně štve, že to je celé vpředu rozhalené a zase mě to omezuje v tom, co si za halenku vezmu pod to, když je to vpředu celé rozhalené. Narazila jsem na jeden hezký kabátek, co by se dal nosit pod bundu, i jako vrchní vrstva na jaře, ale zase měl kapuci, takže bych měla na zádech buď hrb, nebo dvě kapuce, pokud bych si dala bundu a byl hrozně předražený, takže zase nic.
Máte někdo obdobný problém? Jak se vám tyto módní výstřelky nosí? Já jsem spíš na tu klasiku a praktičnost. Máte někdo nějaký tip, kde se dá nakoupit hezké a praktické oblečení?
Předchozí