| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bohužel jsem nikde na netu nenašla více informací, ale nedá mi to....Opravdu mě fascinují některé komentáře tipu, že je to OK, že se vlastně všichni na ÚP šťourají v nose a nikomu práci nikdy nenašli...Jak už tu více lidí psalo, úřad práce není jen agenda zaměstananosti, ale také hmotné nouze, státní sociální podpory a dávek pro zdravotně postižené (příspěvek na péči, průkazy osob se zdravotním postižením, příspěvek na mobilitu, příspěvek na zvláštní pomůcku).Je to práce s lidmi, více či méně vlídnými, empatickými. Přicházejí na úřad, protože něco chtějí, přesto jejich chování tomu často neodpovídá. Ač to někdo nazývá vysedáváním v kanceláři, věřte, že je to práce psychicky náročná a čím méně lidí ji bude vykonávat, tím více budou byti ti, kteří po nich budou něco chtít (delší čekací doby, unavení, protivní úředníci a pod.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.