Přidat odpověď
Niko přehlédla jsi důležitý prvek - mě je jedno, s kým si dcera píše a koho má v přátelích, ale tenhle člověk se nepředstavil, profil je falešný, dnes už si zase smyšlený název změnil, tvrdí, že se nechce odhalit, aby to tu v okolí o něm lidi nevěděli, profil je krátce založený, v přátelích dvě děvčata a o další se snaží formou vyzvídání. Mě to opravdu OK nepřijde, ale dcera to podhodnotila a až když jí došlo, že je dost neodbytný a ptá se jí pořád na její soukromí, přišla za mnou. Psala jsem, že je možné, že jde opravdu o mladíka xy, co si myslí neteř, která je jednou z jeho dvou profilových přátel, že se nudí a vym,ýšlí bejkárny, jak být pan tajemný. Ale co když ne? Co když jde o někoho s úchylnými sklony? Ví kde bydlíme a ví jak dcera vypadá. Je tedy opravdu tak divné, že bych chtěla vědět, jak zjistit o koho jde a co v téhle situaci dělat, abych dceru nenašla někde znásilněnou nebo zahrabanou?
Jak bych byla ráda, kdyby zdejší uživatelky četly co je psáno a nevybraly si jen půl textu a druhou půlku si nepřimyslely samy. Ale vím, že to tady tak chodí a asi s tím nikdo nic neudělá, dokud si dotyčné budou myslet, že vědí všechno lépe, než ten, koho se to týká.
Předchozí