Maso koupené od menšího řezníka z řeznictví. Denně má závoz z jatek, kolikrát jde rovnou do novýho zboží. Právě tak i dneska. Pěkný maso, ale než jsem ho donesla domů, už pustilo trochu vody. Vykostěná kotleta vcelku. Nakrájela jsem jí doma na plátky a než jsem začala solit, zase pustilo trochu vody na talíř. Teď přírodně dělám na pánvi, děsně to prská a maso má kolem sebe hodně sraženiny. Je to normální nebo je možný, že na jatkách cosi s masem provádějí, aby bylo těžší? Jak se to pozná?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.