Ahoj Vendulo,Já mám s Vítkovickou porodnicí špatnou zkušenost.Porod sice trval chvíli, ale když si na to vzpomenuˇ, tak mi ještě teď běhá mráz po zádech.Na klystýr i nástřih se mě taky nikdo neptal.A rodit jsem musela na zádech.Tlačsní do kopce je dost nepříjemné.Polohu jsem si jinou zvolit nemohla. Taky bych tam nešla už kvůli tomu, že díky"příjemným sestřičkám"jsem přišla o mléko a nekojila!Jako prvorodičce nic nevysvětlily,nepomohly.Vůbec jsem nevěděla, že mám odstříkávat a díky tomu jsem dostala zánět a bylo to. Za dva týdny budu rodit a určitě pojedu do Poruby.Takže ti dám vědět.Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.