| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jestli při vašem dietním omezení nesmíte tuky, tak ti asi moc nepomůžu, ale já peču každým rokem špaldové sušenky podle Hanky Zemanové. Přijde tam jen špaldová mouka, tuk - Hana radí rostlinný bio, pak jsou sušenky veganské, já dávám máslo a tekutý ječný slad místo cukru. Část slepím domácí marmeládou, do části dám perníkové koření a nechám jen jako sušenky, do části přidám kokos a kakako...jak mě napadne. Má to specifickou chuť díky tomu sladu a jsou dobré, obzvlášť pokud použiješ dobrou, chuťově výraznou marmeládu. Poměr surovin 3:2:1 v pořadí, jak je uvádím.

A loni jsem dělala kuličky z vařených jahel, holky si to samy ušoulaly, obalily v kokosu a pak jedly, chutnaly jim. Recepty na ně se dají vygooglit. Jáhly dost lepí, tak stačí trochu medu, nasekané rozinky a drží to pohromadě. Uchovávat v lednici, nevydrží dlouho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.