Přidat odpověď
PO každé činnosti si umývám ruce - krájím zeleninu,ovoce, umyji si ruce. Umyji a utřu nádobí, pak si umyji ruce. Po žehlení taky. Vyperu, pověsím prádlo, jdu si opláchnout ruce. Když jsem v práci, tak pořád myslím na to, jak bych si potřebovala umýt ruce, ale 6 hodinová směna není zas taková hrůza :D
Včera jsem uklízela kolem pokladen - překonala jsem se, když jsem půl hodiny chytala jednu a tutéž utěrku, kterou jsem umývala pásy. Večer jsem si doma odlakovala nehty, udělala lázeň...to byla slast :)
Hrníčky mám uchem jedním směrem, v koupelně mám přípravky názvem dopředu, neusnu, když mám knoflíčky u peřin u hlavy (hned otáčím). Vadí mi na nehtech oprýskaný lak, takže to řeším světlými odstíny nebo bezbarvým. Pokud mám něco tmavého, tak to buď přelakuji nebo odlakuji.
Zdobení stromečku je u nás sranda...snažím se věšet ozdoby tak nějak rovnoměrně. Loni mi nevyšly mašličky, tak jsem je sundala pryč. Ovšem letos už jsem vybavená.
Před spaním chodím čůrat tak nějak dle potřeby ;) Z postele mě dostane tak max. řvoucí dítě.
Předchozí