ona chudinka bouchala, volala, ale balkón byl u ložnice, tam se zavíraly dveře a kuchyň i obývák byly na druhé straně bytu...
a vzpomněla jsem si na další její příhodu, kdy jsme už dospělé vyrazily i s naší nejstarší sestrou do hospůdky, daly si večeři, seděly, popíjely a pak nám se starší sestrou přišlo divné, že ta naše nejmladší je už hrozně dlouho na wc... čekaly jsme, kecaly, pily, až mi to nedalo a šla jsem zjistit, jestli je v pořádku - byla uvězněná na záchodě, kde vypadla klika a nemohla se dostat ven... hospůdka malá, záchody na chodbě, provoz na wc žádný, no strávila tam taky dobře přes půl hodiny... pak říkala, že s náma už nikam posedět nejde, že my si vykecáváme a ona aby trčela na hajzlu
btw návrat z té hospůdky byl korunou večera - chtěly jsme jet busem, ale projížděl kolem soused autem š120 a nedal jinak, než že nás sveze domů... my nechtěly, vzhledem k našim slovanským proporcím, představa, jak ve třech sedíme vzadu... nedal si říct, tak jsme se tam nacpaly a když nás vyklopil u domu, koukám, jak mladší sestra drží v ruce kličku od okýnka - strašně se omlouvala, soused to naštěstí vzal sportovně, ale já si neodpustila otázku, co ona to s těma klikama jen má...