| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to náš odmalička nesnášel moc lidí kolem sebe, na hřiště chtěl chodit zásadně jen když tam nikdo nebyl, jakmile ho nějaké dítě kontaktovalo, nebo i za ním jen lezlo na klouzačku, tak v panice skoro skákal dolů...šli jsme na to postupně přes mikro kolektiv v soukromé školičce, pak 10 členná třída ve speciální školce...a dneska už je schopný zvládnout akci mezi více dětmi, ale odmalička je hodně citlivý na hluk a chaos kolem sebe, takže většina klasických dětských hromadných akcí pro něj není žádný skvělý zážitek, ale spíš stres, ze kterého je brzy unavený...nejlíp je mu tak maximálně s dvěma třemi dětmi pohromadě, kde se jakoby můžou věnovat v klidu jeden druhému....ale já jsem taky taková - nemám moc ráda velké oslavy a akce, kde je spousta lidí a překřikují se navzájem, všichni mluví se všemi a vlastně pořádně nikdo s nikým....daleko radši mám návštěvy, kdy k nám přijdou nanejvýš tak dva až čtyři lidi a stíháme se navzájem poslouchat a popovídat si...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.