| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gertrudo, ty nejezdíš potmě autem?
Já třeba v autě nejsem nikdy agresivní, nenadávám, jezdím moc ráda.
Největší nervy a agresivní slovní výpady a nadávky mám ale v okamžiku, kdy si všimnu neosvětleného čehosi, co se pohybuje na mojí straně vozovky nebo to přechází na místě, kde bych to nečekala. Bývá to černé, hnědé či tmavě šedé a častokrát si toho všimnu na poslední chvíli a příšerně mě to vyděsí.
Myslela bych si i, že jsem neschopná řidička nebo blbě vidím nebo nemám postřeh, ale má to tak i můj manžel, co najezdil milion kilometrů a vidí jak ostříž. Jezdí potmě rychlejc než já a je teda pravda, že se kolikrát vyhýbá něčemu, co já v té rychlosti ani nepostřehnu...a taky se kolikrát hrozně lekne.

Je to divné - že by ti lidi, kteří po silnici chodí a jezdí v tmavém bez jakéhokoliv osvětlení, nikdy nejeli v šeru nebo potmě autem a neviděli, jak to vypadá, když takový tmavý člověk potmě vyleze na silnici? Nebo si myslí, že JIM se nic stát nemůže?

V Polsku vyšlo zřejmě nařízení, že každý cyklista musí mít vestu. Po Novém roce jsme jich viděli stovky - ovšem nějak to vymizelo. Ti vestičkáři byli strašně fajn - viditelní skoro na kilometr, nepřehlédnutelní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.