Neosvětlený cyklista ohrožuje hlavně sebe. Osvětlený řidič auta, který se chová jako idiot, ohrožuje všechny kolem. To tě netrápí? Ty nepotkáváš?
Gertrudo, promiň, ale špatně. Jako řidič mám jinej pohled. Neovětlenej debil motající se po silnici, nebo slepice, která vlítne i s dítětem na sedačce ti přijde, že ohrožuje SEBE????? Není vidět! Ty si půjdeš za takovýho kreténa sednout??? Já teda ne. A pořád hlásám, že pro cyklisty by měly platit pravidla, jako pro všechny ostatní účastníky silničního provozu. Totéž s chlastem. Jak je možný, že si blbec dojede na pivo na kole, pak se bez světla vymotá z hospody a jede si po silnici domů???
A pokud já sejmu pitomce na kole, kterej nedodrežuje pravidla silničního provozu, hlavně že má kolo za statisíce, helmičky, upjatý oblečky a všichni se tvářej "strašně usportovaně", jen proto, že mi vlít pod kola a já ho neviděla, protože nebyl osvětlenej, (ale on mě vidět musel, protože jsem byla osvětlená já) zabiju ho a zničím si kvůli němu celej život? Jen proto, že on nesvítil?