Margotko, to bys treba s mojim manzelem vubec nemhola zit. MM nevybuchuje a nehada se. Ale uz to po 12 letech na nem poznam. Zase si pamatuje co jsem rekla pred 6 lety ve vzteku.. To uz nastesti zjemnilo. Ja jsem dost introvertni povaha, ale on si mysli, ze jsem vybusna. Ikdyz ted uz se nejak nehadame. V sobotu na mikulase jsem mela dost silnou PMS k tomu ten Mikuas [lidi, zmeny} a on mne docela dobre sklidnil, pred par lety bychom spolu jeste ted nemluvili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.