| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dajo,
to je věc názoru. Mně fakt bylo po této stránce líp bez partnera, ale je fakt, že já na něm nikdy nebyla finančně závislá a dítě mám jedno. Na straně druhé jsem bydlela v jeho bytě, takže odchod mne stál celkem dost za nájem.
Prostě z mého pohledu to žádné výrazné benefity nemělo. Jen jsem se zbytečně naštvala, když jsem se dívala na to, jak spí/sleduje TV/čte si, zatímco já musím furt něco dělat. Pamatuju si, že krátce předtím, než jsem odešla, jsem se vracela od popelnic asi půl hodiny, prostě se mi nechtělo vyjít ty schody nahoru a vrátit se tam zpátky. A to se mi ve srovnání s maargitt opravdu nic nedělo, jen manžel nefungoval ani jako partner, ani jako otec, byl to prostě spolubydlící.
Se spolubydlící ženskou to fungovalo mnohem líp. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.