Přidat odpověď
Vypovídá to o něm, že má odlišný styl humoru. Pro spoustu lidí to znamená "směje se jiným věcem než já." A dál?
Bylo by to krásný (ehm), kdyby byl svět a lidi v něm přehledný a jednoduše zařaditelný, zvlášť pro mě, která se komunikaci a vztahům musí učit jako se jiní učí přítoky Labe, jenže ono to tak nefunguje. Příklady:
1/ Často, když rozkliknu nějakou diskusi, má tam mnoho příspěvků Anett + 2. Dá se říct, že diskuse na Rodině nejsou úplně dokonalým kulturním obohacením ducha a dá se bez obav říct, že čas se dá trávit lépe, bohatěji a užitečněji. Jednoduchým závěrem v jednoduchém a přehledném světě dojdu k tomu, že Anett a další jsou hloupé osoby, které nedělají nic jiného než marní čas, který jim byl dán.
2/ Znám člověka, který kdysi ve své zemi zažil vojenský převrat a následující výjimečný stav. Onen člověk je děvkař, podváděl svou ženu, není zrovna abstinent, pro hrubší výraz nebo ránu taky nejde daleko. Je to tím pádem bezcenná lidská špína, to, že při onom dění ve své vlasti s nasazením vlastního života zachránil několik lidí, není nijak podstatné.
3/ Hitler byl hajzl. OK, tady se hádat nebudu :) Hitler měl rád psy a byl vegetarián. Mám ráda psy a nejím maso. V jednoduchém světě jsem tedy Hitler no. 2.
Předchozí