| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevadí mi vtipy černé a ještě černější, drsné, anglické, suché a kdovíjaké ještě. Vadí mi vtipy blbé. Asi bych se u tohohle smíchy nepotrhala, ale ani by mě nepohoršil v tom slova smyslu, že bych uvažovala o trestu pro dítě nebo měla potřebu ho šokovat drsným textem, který má do četby pro dvanáctileté asi daleko. Ze školy děti přinesou leccos a málokteré je tak uvědomělé, že dělá přísnou selekci - "tomuhle se já smát nebudu a nikomu ho samo nikdy nepovím". Asi bych si s dítětem ve vhodnou chvíli sedla a popovídala o tom, jak to bylo ve skutečnosti, aby dokázalo odlišit černý vtip a realitu a aby vědělo, proč se o takových věcech někdy vyprávějí vtipy, přestože na tom nic humorného není. Češi jsou smějící se bestie, smějí se lecčemu a zaplaťpánbůh za to, tam, kde se lidé něčemu smějí, mají většinou dost daleko do toho, aby se tou věcí dali zmanipulovat a v jejím jménu šli někomu ublížit. I proti ochromení strachem odjakživa pomáhá riddikulus ~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.