Rodinová,já jsem před časem někde,už nevím kde,četla vtip o Aničce Janatkové.Ne,nechápu,jak někomu může připadat vtipné,že nějaké úchylné hovado zabilo devítiletou holčičku.To je realita.Připadá ti to vtipné,že rukou kreténa zemřelo dítě?Vážně ti takový vtip připadá korektní a zasměješ se mu?Je to přece jenom vtip,že?Smála by jsi se,kdyby na místě Aničky bylo tvoje dítě?Líbily by se ti takové vtipy?Pomohlo by ti to vyrovnat se se smrtí znásilněného a zavražděného dítěte?Jaký je rozdíl mezi zavražděnýma dětma a Židama nahnanýma do plynu?Myslíš si že je normální a přirozené smát se zavražděnému dítěti?Opravdu duševně zdravý člověk dokáže stvořit takový vtip proto,že se se smrtí Aničky potřeboval vyrovnat?Myslíš si že ten vtip vymyslel její otec,nebo její matka?Ne,to mohlo vymyslet jenom hovado,kterému úcta k lidskému životu neříká vůbec nic.Mimochodem,když Iveta Bartošová skočila pod vlak,můj kamarád,který pracuje u železnic,to okomentoval slovy......je to debilní kráva,zasrala nám Elephant
(on ten vlak čistit nemusel).