Mám a používám několikrát týdne. Je to i tím, že mám indukci a tam se mi zdá, že něco pomalu táhnout přes noc není moc na ni. Vařím teda teplé večeře. Třeba ve středu jsem doma byla asi 5 minut a večeře byla připravená - kuře na paprice podle Dity P. - taková jídla jsou ideální. Ráno / v poledne tam dáš okořeněné kuře, pokladeš plátky másla, dáš na 5 hodin vařit. Pak jsem jen pustila rýžovar s rýží a hotovo. To jako příklad. Jídlo z ho trochu jinak chutná, jak se vaří na málo stupňu, ale pro mě je to dobrá volba, jak rychle a zdravě uvařit jakoby českou klasiku. Dá se třeba to kuře dělat úplně bez tuku, tak třeba dělám kuře ve vlastní šťávě do salátů v létě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.