Tuten, co takhle třeba to, že školky na menších městech a venkově mívají dost krátkou provozní dobu? Obdobně družiny. Právě v době, kdy byly děti malý, bych to jinde prostě nedávala. Ostatně já bych někde na malým městě bydlet skutečně nechtěla, leda tak na důchod. Nelíbí se mi to, nepřipadá mi to z mýho pohledu ani trošku praktický. Vyrostla jsem v centru Prahy a žiju tu celej život.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.