Margotko, tam těch balení máš plno, nevím jak je pesan velký, ale můžete koupit něco menšího na zkoušku a uvidíte, jak bude reagovat. Je to na lepší hojení ran, takže pro vás by to mohlo být ideální. Já jsem to používala na záněty meziprstí, už jsem nevěděla co s tím, pes pořád na ATb + kortikoidy, packu jsem koupila v léčebném šamponu, všechno na nic. Toto pomohlo tak za týden a to pomalu chuděra ani nemohla chodit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.