Přidat odpověď
Monty,
mě vyloženě fascinuje, že ti tzv. sluníčkáři, ačkoliv se staví na morální piedestal, tak nedokáží své názory obhájit a vysvětlit bez urážek. To je to, co mi na nich vadí. Místo aby vysvětlovali a taky třeba vyslechli druhou stranu, rovnou uráží.
A to je ten problém kvůli kterému možná půjde Evropa do kytek. Protože jestli v Německu zvítězí ve volbách AfP, tak se ještě budeme divit. A jejich popularitu právě zavinili sluníčkáři sami tím svým totálně nekritickým a sebevražedným Wilkommen.
Já osobně jsem v podstatě v mnoha směrech velký kavárník. Jsem feministka, liberál a navíc velký zástance práv gayů a lesbiček. Jenže tento postoj a chování "kavárny" nějak nejsem s to pochopit. Myslím, že třeba evropští gayové by místo toho, aby pořádali sbírky pro uprchlíky, měli pomáhat gayům v islámských zemích, protože TAM JSOU POPRAVOVÁNI a to je sakra mnohem větší problém, než masa lidí, která v Evropě zcela dobrovolně mrzne a ještě s sebou přináší přesně tu netoleranci, proti které se tu v Evropě léta bojovalo.
Předchozí