| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pelíšku,

"Bez relevantních argumentů si osobujete právo nadávat a vůbec vám nevadí, v jak výrazné menšině jste a že násilím vnucujete svůj pohled na věc majoritě. Demokracie alias držte huby a plaťte. A to je to, proč vás cca 90% národa nemusí. "

to sis s tím národem dělala nějaký statistiky? ~t~~t~~t~ Tvrdit, že někoho jakýkoli procento JINEJCH LIDÍ nesnáší, je směšný, a pokoušet se podpořit vlastní tvrzení tím, že si to myslí ještě někdo jinej, o kom nemůžu nic vědět, mi přijde asi jako "já mám velkýho bráchu a ten ti namele, heč" a zároveň jako neschopnost stát si za svým názorem sám a odůvodnit si to (kdyby byl ten názor podloženej, tak si ho přece odargumentuješ sama a nebudeš se potřebovat zaštiťovat jakousi iluzorní "většinou".

A ono je někde daný, že když je někdo v menšině (což netuším, jak v tomto případě je, protože na rozdíl od tebe bych si žádný procenta nedovolila tipnout), tak nemůže říct svůj názor? Myslím, že jsi klasická ukázka toho, že pokud někdo vyjádří nesouhlas s tebou, tak hlasitě křičíš, jako by tě chtěl umlčet a jaká se ti děje křivda, ale sama se do nesouhlasících obouváš velmi nevybíravě a až šikanérsky (viz případ Cita).

Ostatně jak tu píše Januška, že k ní byla Emzi hrubá, tak jsem zpětně hledala, kde jsou ty hrozný nadávky, ale možná jsem nehledala dost do hloubky, ale našla jsem toho mnohem víc od Janušky.

Trochu mi to připomíná od Janušky a Pelíška taktiku, která už v minulosti byla mockrát použita - nejdřív někomu pořádně dupnout na nohu, a když on se ozve, tak se rozeřvat, jak je mi ubližováno a jaká křivda se mi děje a jakej je ten druhej hajzl, a jako by mě pak opravňovalo mu udělat cokoli. Viz bajka o vlku a beránkovi, nebo taktika, kterou byly před časem zabrány Sudety...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.