dcera se líčí od cca 6 let ( jako ve smyslu že se zajímá o líčení a občas si namaluje stíny nebo decentně růžově rty).Občas to má i do školy. Já nevím, proč bych s tím jako rodič měla mít problém? Mně přijde chvályhodné, když o sebe lidi dbají a zajímají se, jak se vylepšit ( ne ve smyslu plastických operací).Barbie z ní asi nebude, když dokáže jít v maskáčích na ryby a zmazat se do černa. Takže nevím, proč by mě to mělo trápit..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.