Mi ohnostroj nevadí a počítám s tím. Psa vyvenčím už v 18:00 a netahám ho ven o půlnoci. Ale když výjdu ven v poledne kterýkoliv den od cca 23.12 až někdy do 5.1 a vedle kočáru mi cosik bouchne, tak bych vraždila. Pes se lekne, děcko v kočáru začne brečet, syn stojící vedle kočáru se lekne a já se taky leknu. Nevadí mi to ani tak kvůli psovi, ale nemoct projít sídlištěm, protože každou chvilku něco bouchne? U nás to hlídají policajti, ale stejně ty práskací kuličky apod. které je bouchnou a nic víc, to neuhlídají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.