Zajochu, pravý horkovzduch má ke klasickým topným tělesům ještě kruhové topné těleso + horký vzduch, který teplo rozhání rovnoměrně po troubě.
Tak jsi mě navnadila, že se tu "od rána" také hraju s další vánočkou. Momentálně ji mám upletenou a čekám až nakyne na plechu. Pak ji klasicky pomašluju vajíčkem, dám mandle a vsadím do studené trouby a zapnu onen pravý horkovzduch na 160°C a víc si jí nevšímám. Vánočky peču celoročně a vcelku hodně často, protože je to rychlá snídaně případně svačina do školy, takže to vkládání do studené trouby mám už lety osvědčené
![~;)](/g/s/2.gif)
Naopak si myslím, že takové ty rady vkládat vánočku do rozžhavené trouby přes 200°C... pochází od starých lidí, kteří o nějakém horkovzduchu neměli potuchy
![~:-D](/g/s/1.gif)
, jinak si to neumím vysvětlit