Liško, no, já si vždycky vzpomenu na to, jak jsem babičce ukazovala fotky z Nigérie a ona mi na to řekla: "Jak můžou v televizi říkat, že nemají co jíst, když mají takový hezký oblečení!" Vysvětlit jí jaká je realita bylo nemožný, pro ni prostě platila rovnice "hezké oblečení = bohatý člověk bez existenčních starostí". Jenže babička byla ročník 1926 a měla vychozenou akorát dvoutřídku v Újezdě u Plánice. Ale že to používají i vzdělaní lidé, kteří by to vědět měli, to mne skutečně zaráží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.