| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn se vždycky docela dlouho zabavil třeba samolepkami, měla jsem vždycky doma v zásobě nějaké aršíky pěkných samolepek, dala jsem mu papír a pastelky a on si lepil třeba zvířátka, k tomu jim něco dokreslil - nějakou krajinku okolo....nebo miloval takové ty magnetické knížky, nebo knížky s hýbacími obrázky, otevíracími okénky....jednu dobu ho taky hodně bavilo skládat jednodušší dřevěná puzzle, s modelínou se taky zabavil dost dlouho....a nebo když jsem ho potřebovala zabavit na delší dobu, tak jsem mu řekla, ať postaví nějakou velkou trať z vláčkodráhy, že si s ním potom na ní budu jezdit s mašinkami~t~...to ho bavilo vždycky a než něco většího postavil, tak to chvilku zabralo...v nouzi nejvyšší jsme mu pustili na YouTube videa vlaků...tablet ani chytrý mobil jsme nikdy neměli a nemáme a PC ho začalo trochu zajímat tak kolem 6-7 let...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.