Svynka, ale Spirála sa nestravuje vobec ideálne - tu to podávala trošku inak, než to bolo. Stravovala sa skoro celý rok velice špatně (a ona to vie, zo začiatku som jej to dosť intenzívne naznačovala, potom som prestala, páč to nemalo zmysel).
Najprv extrémy skoro nejedenia, potom to samozrejme už nešlo dlhodobo, tak si dala trochu normálnejšieho jedla a hup, jojo efekt na svete. Nevravím, že extrémny, ale jojo nastal (tiež to dobre sama vie).
Ja som zástanca zdravej úpravy postavy. Aj ja si ju upravujem, postupne a pomaly, ale výsledky mám (len už ich nesdieľam).
Takže jak zhubnout břicho? Samozrejme hlavná je strava - vyvážená strava, ne skorohladovačka, jak si to svojho času robila.
Stále opakujem, tu nejde o kilá, ale o CENTIMETRY. Až potažmo o kilá. A skorohladovaním sa strácajú svaly, ne tuk.
Spirálo, keby si celý ten rok držala vyvážene zdravú stravu, jojo efekt nenastane a aj břicho by určite hublo viacej.
Takto sa Ti musí dať organizmus najprv trošku do poriadku a ak vydržíš u vyváženej stravy, tak budeš potažmo vidieť i výsledky.
Jo a brušáky doma možeš robiť už teraz a ne to odkladať