Přidat odpověď
nikdo si v této ani předchozí diskusi nehonil triko svými dětmi, jen pár lidí, včetně mne, připustilo, že to by teda na facebook nedali
H.rouda
Re: úroveň písemného projevu desetiletých
(11.1.2016 20:55:43)
já myslela, že to taky psalo podstatně mladší dítě
dcera je takový průměr , ale na konci první třídy napsala učitelce na vyšší úrovni .
Tizi
(11.1.2016 19:53:43)
Myslím, že standard to není. Syn má deset a čeština je jeho nejslabší předmět. Nicméně jeho slohové práce jsou o poznání lepší a ve třídě je dost dětí, které píšou ještě lépe.
Anni&Annika
(11.1.2016 21:35:47)
no nevim, ale dodnes jsem si myslela, ze mam prumerne dite, co se tyce dopisu a slohovych praci. Po dnesku si myslim, ze mam velmi nadane dite
Shira
(11.1.2016 23:10:59)
Hmm, tak to je šílené. Když to vezmu jako skutečnost, tak mi to přijde a) neskutečně drzé, b) celkově hloupý nápad, c) nechutně naškrábané, d) slohově slabé a na 10 let podprůměrné. Když bych to brala jen jako slohové cvičení ve škole, tak mi to přijde odfláknuté, příšerná úprava, evidentně plné chyb (ty háčky atd dopsané silnější barvou tam jistě původně nebyly vůbec), prachbídné vyjadřování, celkově bych dala za 5 nebo s přivřením obou očí za 4. Úroveň tak zvláštní školy či nějaké retardace popř dysfunkce. Zrovna dnes jsem se hrabala na Netu naší školy a našla jakési fotky vánočních slohů z vedlejší třídy a to bylo úplně o něčem jiném - krásný sloh i úprava, nádherně napsané. Náš junior sice není žádný velký spisovatel a na vymýšlení textů je neskutečně líný, nicméně takovou hrůzu,co je výše zmíněný článek by nenapsal ani v první třídě, píše hezky odjakživa, až se sama divím po kom to má, chyby typu chybějících háčků a čárek taky už od konce 1. třídy zásadně nedělá.
Předchozí