Jentakj - tak zrovna nedávno tady byla zlatá hláška: jsem ze Svitav, a proto mi dělá potíž psát po "v" tvrdé "i" - šlo o slovo výjimka - teda v podání toho diskutujícího vlastně "vijimka" - když je tedy z těch Svitav. To se snad opravdu nedá přehlédnout a nekomentovat. Živím se jazyky, takže mi to docela vadí a nevím, proč by upozornění na chybu mělo být povyšování se nad někoho - je to prostě jen upozornění - třeba si to příště zapamatuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.