Fotky ze Silvestra nic moc, sice se dostal nekam vysoko a videl hezky, ovsem nevsiml si, ze mezi nim a ohnostrojem je nejaky kabel, byl daleko a v hledacku proste neviditelny, je videt az na obrazovce televize. Zuril
Tak hlavne, ze pocitac funguje. 20% sebehodnoceni? To je vzdycky blby, ale dobry trenink na job search
Taky mam depky, na civil service fast stream jsem se dostala pres matiku i anglictinu, ale uz ne pres takovy test situaci
Ale stejne tam je ta sance fakt minimalni. A fakt me to nebavi, mam depku, vsechno je to hrozne slozity proces. V CR po maturite a prvnim au pair pobytu jsem byla na 4 interview, praci jsem nechtela, protoze jsem zase chtela odjet, ale pracak me donutil. Z tech 4 interview me vzali na 2 mistech a to byly prakticky stejne kancelarske pozice, na ktere se hlasim ted. Je to fakt demotivujici.
Sophie Hannah jsem necetla zadnou. Vcera jsem docetla od Petry Soukupove "K mori". Ta me dost bere, ma zvlastni styl. Predtim same detektivky. Ted docitam Outlander, to jsem odlozila na podzim nedoctene, nejak jsem mela toho Skotska plny zuby
Ted se mi to zase docela libi.
Budu potrebovat plny Word a jeste nejake tabulkove programy a tak dale. Nevim, jestli zacnu ted na jare nebo az na podzim.
Musim se podivat do mapy. No, let nezavidim
Ale s jidlem super posun!!