Přidat odpověď
Luiso, vím, že ti to asi nepomůže, ale mám přesně to samé...za každý vyřešený úkol, přibude 5 dalších.....momentálně si strašně pochvaluju Lexaurin, pomáhá mi přežít a ještě mívám i na rtech úsměv....ale vím, že to je jen na krátké období a pak budu muset sama čelit tomu seznamu....a jako ty spoléhám na slunce a vím, že mi pomáhá společnost a sport. Jen někde najít mezeru a udělat si ten program i pro sebe. Respektive mezera by se i našla, ale chybí ta energie....
Jinak k zakladatelce - se štítkou to souvislost mít jistě může, jsou rúzné formy deprese a některé se pojí i k nemocem, nebo k zimnímu období/počasí, zvlášť, jestli už jsi zažila, nástup nemusí mít aktuální příčinu.
Také AD jsou různá a jestli tě některá tlumila, je třeba s lékařem zkoušet další....ale nejlepší je samozřejmě si život zařídit tak, aby tě bavil. Možná ten náboj je spojený s mládím a zdravím, taky nad tím občas přemýšlím, že mi chybí a jak moc obdivuju lidi, co tu energii mají i ve vyšším věku. Ale i u mě se občas zase objeví - ale není to už, co to bývalo. Snad bude zase líp.
Předchozí