| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám zvířata ráda, psa jsem měla 13 let, byl u našich na baráku, celej život na zahradě, když se dostal dovnitř, byl z toho nesvůj, naši už mají jen kočky, jsou venku, chodí si kam chtějí, k baráku se chodí nažrat, pomazlit a pochlubit úlovkem. Do baráku nechodí, výjimečně, když jsou koťata a venku je zima, vezme je babička vnoučatům na pomazlení.

Bydlíme v bytě a taky máme psa. Já mu s oblibou říkám gaučák, ale ne proto, že spí v posteli nebo že by se vyskytoval pořád na gauči, ale kvůli jeho velikosti. Vždy jsem měla psa velkého, ale musela jsem do bytu jednak pořídit něco antialergického a druhak malého, aby 20ti kilová dcera zvládla venčit a bylo nás na to víc.

Pes na gauč může, nicméně na gauči tráví pramálo času, většinou když ho tam dovleče některé z dětí, nebo pokud je někdo nemocný, tak pes nemocného hlídá. Povětšinu času je vlezlý buď pod gaučem nebo leží někomu u nohou na zemi, většinou mě.
do postele nesmí nikomu, v noci spí v předsíni ve svém pelechu a přesto, že do ostatních místností je otevřeno nikam jinam ho to netáhne, je na to zvyklí od začátku. Ale popravdě, široko daleko jsme jediný, u koho pes nesmí do postele a jeden z mála psů co nenosí psí oblečky, přesto, že chodíme ven i na několikahodinové procházky a to i v mrazech.
Zatím z toho žádné zdravotní problémy neměl. Pláštěnku jsem mu zkusila dát asi 3x a to ne kvůli němu, ale proto, abych ho nemusela koupat, byl z toho ale tak vykulenej, že se ani nevyčůral.
Já jako dítě taky chtěla pořád psa mít v posteli, ale jako dospělé mi to přijde nechutné, ne že by tu bylo sterilně čisto, ale přeci jen pes chodí venku a ne po každé procházce se koupe. Většinou se mu jen otřou tlapky.Venku líže bůhví co, na sobě líže bůhví co. A myslím, že i děti spí klidněji, když se jim po posteli nepromenáduje pes sem a tam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.