myslim, ze bylo mnoho jinych ceskych osobnosti, jejichz profil by mne zajimal mnohem vic nez profil nejake herecky....ruzni politici, statnici, vedci apod. - z zen mne nedavno zaujala Hana Benesova, manzelka Edvarda Benese, ktera z obycejne divciny vyrostla v zajimavou a uznavanou osobnost, cetla jsem o ni knihu
zajem o Baarovou jen u mne jen bulvar a honba za senzaci
a myslim, ze mlada holka se mohla snadno zamilovat do Goebbelse, proste ji zamotal hlavu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.