Sama nejspíš histaminovou intolerancí trpím. Jahody jsem vyřadila nadobro. Sýry mi nevadí. Několikrát jsem se osypala po rybě, hlavně je potřeba kupovat čerstvou. I pokud mi konzervované sardinky připadají, že je do oleje hodili už jeté, nejím je. Intolerance se naplno projeví jen za určitých okolností - teplo a intenzivní pohyb. Jednou mi bylo dost zle, když jsem po večerní rybě ráno byla běhat kolem kvetoucích bezů, zpotila se, dala horkou sprchu - byla jsem jeden velký kopřivkový pupenec a malem jsem odpadla od nízkého tlaku. Prostě je potřeba zvážit všechny okolnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.