| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fren,

ale ten wellness pobyt přeci přijde na víc než na tisícovku. ~;)

Já dostala od kamarádky krásný povlečení ke svatbě a taky si na ni vždycky vzpomenu - je to kvalitní damašek a vydrží ještě hodně dlouho.

Já bych to za nevhodný dárek nepokládala za předpokladu, že kámošku znáš a víš, že se jí to opravdu líbilo. Asi bych to nedala každýmu, ale za výše uvedeného předpokladu klidně. A jsou to kulatiny, tam se větší dárek snese.
Jasně,právě proto že vím,kolik stojí welnes pobyt tak taky píšu o té ceně povlečení,víš co,lidi jsou různí a fakt se i v tomto případě můžou rozplývat nad povlečením za 500,- na obě postele - av tom přpadě by to o welness pobytu určitě nebylo - a zakladatelka tady ani se nesnaží naznačit o jakou cenovou kategorii vlastně jde;

Povlečení bych fakt já nedala,mě se to jeví takové jakési zvláštně intimní a vzpomínat na kámošku když lezu do postele,jsem já fakt nezažila a ani po tom netužím~t~ ,ale zas chápu,že každý to máme jinak~;).

"kvalitní damašek a vydrží ještě hodně dlouho." - tohle mi připomíná klasické babičkovské řeči,všude je pak spousta hezkého zboží,které si člověk pak ani koupit nemůže,vždyt má přeci doma kvalitu,která dlouho vydrží,ba mě i přežije - tak to fakt nemusím.~2~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.