Fren,
ale ten wellness pobyt přeci přijde na víc než na tisícovku.
Já dostala od kamarádky krásný povlečení ke svatbě a taky si na ni vždycky vzpomenu - je to kvalitní damašek a vydrží ještě hodně dlouho.
Já bych to za nevhodný dárek nepokládala za předpokladu, že kámošku znáš a víš, že se jí to opravdu líbilo. Asi bych to nedala každýmu, ale za výše uvedeného předpokladu klidně. A jsou to kulatiny, tam se větší dárek snese.
Jasně,právě proto že vím,kolik stojí welnes pobyt tak taky píšu o té ceně povlečení,víš co,lidi jsou různí a fakt se i v tomto případě můžou rozplývat nad povlečením za 500,- na obě postele - av tom přpadě by to o welness pobytu určitě nebylo - a zakladatelka tady ani se nesnaží naznačit o jakou cenovou kategorii vlastně jde;
Povlečení bych fakt já nedala,mě se to jeví takové jakési zvláštně intimní a vzpomínat na kámošku když lezu do postele,jsem já fakt nezažila a ani po tom netužím
,ale zas chápu,že každý to máme jinak
.
"kvalitní damašek a vydrží ještě hodně dlouho." - tohle mi připomíná klasické babičkovské řeči,všude je pak spousta hezkého zboží,které si člověk pak ani koupit nemůže,vždyt má přeci doma kvalitu,která dlouho vydrží,ba mě i přežije - tak to fakt nemusím.