monty z PPP tu zkušenost nemám, spíš řekla mě, že pokud budeme kdykoliv potřebovat, ať se objednáme. což potřebujeme, tak se objednáváme..
ale psycholožka, co mi diagnostikovala dceru s adhd a autistickými rysy tak po prvním vyšetření před 4 mi roky řekla, že se vyšetření musí zopakovat s odstupem asi 6 měsíců, protože obraz je hraniční a nelze přesně tedy říci zda dcera naplňuje skutkovou podstatu pro autismus či nikoliv - tehdy jsme se tam dostali kvůli podezření na aspíka, již s diagnostikovaným adhd
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.