| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám takový menší problém se svým 6 letým synem, už od malička měl sklony zlobit a štouchat ostatní děti, vždy jsem mu vysvětlovala že je to špatný, že to dělat nesmí, že by se to jemu taky nelíbilo atd., ale stejně to pokračuje dál, ve školce to učitelky moc neřešily, říkali že si to děti mezi sebou vyřídí, a i mi přišlo že se to jeho chování zlepšilo. Ale ted po nástupu do školy mi jeho učitelka o tom už dvakrát říkala, že děti poštuchuje a že už si i stěžují někteří rodiče. Hrozně moc mně to jeho chování mrzí, vím že není zlý, jen hold ještě neumí jak komunikovat s vrstevníky, si myslím. Je tu nějaká mamča která má podobný problém nebo někdo kdo by poradil co s tím ?? zkouším vše možný jak mu to vymluvit ale vše marný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.