| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hele, tohle nemá smysl. blbce najdeš všude. zažila jsem evangelíky, co si o mě neopřou kolo (nejsem z té správné evangelické církve), katolíky (haha, a dokonce i jeptišky), se kterými jsem byla na jedné lodi - no, a naopak zrovna tak.

a jinak ano, mé děti chodily do církevní - katolické školy. tak nějak jsem si myslela, že bude vedená v křesťanském duchu. a přestože jsem omezený evangelík (přesněji evangelikál), tak mi nijak nevadilo, že se dozví o katolickém přístupu k věci a že budou povinně chodit na mše apod. Akorát mi pak přišlo trochu divný, když pan učitel (člen jednoho řádu) nadával dětem do debilů a dával jim posměšné přezdívky. Nebo že zmíněná jeptiška oznámila mému synovi, že není žádný křesťan, pokud neuznává papeže jako hlavu církve. A tak by se dalo vyprávět dál. Nakonec jsem to ovšem já, kdo se snaží své děti přesvědčit, že ne všichni katolíci jsou pitomci :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.