| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Nechci timto prispevkem hanit Tomayerovu nemocnici - jako zdr.sestra vim, ze to neni o celku, ale o jednotlivci. Takze kdyz mate smulu a je zrovna spatna sestava, vysledek je hrozny.Ja zrovna mela tu smulu. Mela jsem porod velmi zdlouhavy, 2 dny pravid.kontrakci, kdy jsem uz nespala, nejedla, nepila a stale jsem se poradne neotvirala. Po prijezdu do T.nemocnice me na prijmu velmi neprijemne vystrila jakasi lekarka, byl to hrozny zazitek. Byla jsem pro ni proste dalsi z hromady.Musim pri tom rict, ze jsem si nestezovala, ani jsem nepipla, protoze jsem nevedela, co je norma a co uz ne. Na odd.kdyz me pripasali ke kardiotokografu si za plentou sestra vedla eroticke hovory s pritelem po mobilu a ja tam lezela s bolestma. Pak me dovedli na "hekarnu", dali mi injekci a nechali me. Mela jsem pak kontrakce po 2 min. po dobu 6 hodin, celou noc jsem nespala, byla jsem fakt vyrizena. Rano v 6 jsem vysla s krvavymi cucky po stehnech a plakala jsem, ze uz to nevydrzim, at uz neco delaji. Sestra na me zacala kricet, proc neco nereknu, ze je jeste pomluvim a klystyr mi dali bez diskuzi! Zadny podle prani...Chtela jsem na nadstandart,a le bohuzel byl obsazeny.Pri porodu jsem lezela klasicky, ani jsem nevedela, ze tam jsou nejake balony apod. a celou dobu tam nikdo nebyl. To bylo to nejhorsi, nikdo se mnou nemluvil a ja nevedela jak dlouho to bude trvat. Pak jsem uz volala sestru, ze uz opravdu nemuzu a ze chci epidural a bylo mi sdeleno, ze ne, protoze nez dorazi doktor tak to je 3/4hodiny, nez me napichno tak to je pulhodiny a to uz bude po vsem. NAsledne mi rekli ze teda jdeme rodit. Prisla por.asistentka ktera byla dobra. Sice na me nemluvila a povidala si se zbytkem personalu, ale aspon nebyla neprijemna.Nejhodnejsi byla asi zakynka, ktera stala u me hlavy a pak mi pomahala tlakem na bricho. Tu jedinou zajimalo, jak se citim. Pak mi dite odnesli, odvezli me na pokoj a nazdar. Sestry nahore - myslim detske, ktere se staraly o kojeni apod.byly uz skvele a moc mi pomahaly. Na navstevy ovsem musely vsechyn zensky ven na chodbu, takze v dobe navstev byla chodba plna lidi, zadna intimita a vsichni se tam nahrnuli najednou. Proste se mi tam vubec nelibilo. Dostali jsem na tyden pobytu kazda par kousku plenek a zbytek si privezte z domova apod. Ja bych tam znova nesla ani nahdou. Ctu tyhle stranky proto, ze se chystam na podzim znova otehotnet a uz predem mam strach kam pujdu rodit:( Pripominky sester jako - to je zas uplnek ze vsem praska voda apod.pomijim, ale treba to, ze jsem v teh.prukazce mela panevni rozmery s vykricnikem (male) a lekar mi rekl, ze v porodnici absolvuji ultrazvuk podle nejz se zjisti velikost miminka a rozhodne se zda budu rodit cisarem nebo spontanne a nikdo mi zadny ultrazvuk neudelal, vsichni se divili ze porad nejsem dost otevrena a ladovali me infuzema a riskovali porod klestema (kdyby to ve finale opravdu neslo), za to bych jim vsem nakopala zadky!:((Mrzi me ze mam takovou spatnou zkusenost a snad po druhe zvolim lepe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.