Stalo se mi neco podobneho pred nekolika lety. Praskla mi podrazka asi po 2 mesicich obcasneho noseni (takze asi po 8 dnech na noze). Uplne jasna vada boty, ale reklamaci mi zamitli (pobocka Bati na Vaclavskem namesti). Zjistila jsem z vyjadreni, ze boty nikam neposilali, proste je susili 3 tydny v prodejne a cekali, ze se lidem nebude chtit boty posilat do Zlina nebo dokonce shanet znalce. Dokonce nebrali v uvahu, ze jsem jejich verny a opravdu hoodne utracejici zakaznik. Protoze reklamovat se da v kterekoliv pobocce, vzala jsem boty do rodneho mesta, tam mi vadu uznali okamzite a penize vratili. Od te doby jsem u Bati prestala nakupovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.