Přidat odpověď
Předpokládám, že po dvou vypráních už ta aktovka nesmrdí na dálku, takže bych ji dceři nechala s tím, že nová případně bude pokud zvládne nějakou dobu udržovat pořádek v téhle, případně bych požadovala na novou nějaký finanční příspěvek, pokud je ho "kde vzít" a ta taška byla nějaká novější (pokud ji má od první třídy, tak snad by mi stačila jen ta první podmínka).
To ovoce tam dala všechno najednou nebo se jí tam hromadilo delší dobu? V tom případě by mi přišlo nepochopitelné, že si toho nikdo nevšiml dřív, když začaly hnít ty první věci - musela mít přeci od toho knihy nebo sešity? Jinak tedy jeden kus "zapomenutého" ovoce v tašce, to se asi stane celkem běžně i nepříliš nepořádným lidem (včetně např. mě - třeba mi takhle splesnivěl v kapse bundu zapomenutý ohryzek z jablka, který jsem tam strčila - zabalený v ubrousku - někde, kde nešel vyhodit a zapomněla - blééé), základním "trestem" je podle mě nutnost to nadělení osobně odstranit (samozřejmě prát v ruce něco, co jde vyprat v pračce, to bych nenutila, jen třeba zhruba očistit plíseň atd.)
Předchozí