margotko mě na popraskanou pusu se nejvíc osvědčili jelení loje - buď opravdu ten nejobyčejnější a nebo potom já osobně mám nejradši LABELO - fakt tudle firmu, dělá dobře i dcerce, která je na popraskání rtů náchylná... natřeš 3x denně a za pár dní je zahojené, rty to zvláční. je jedno jakej vybereš.. dá se i pro chlapa.. takovej modrej.. máš už 17ti letýho ne?
jinak jsem měla spoustu drahých lojů... mazání a stálo to za pendrek.
dycky se stejně vrátím k tomu LABELU. koupíš v každé drogérii nebo i lékárně.. stojí kolem 50 kč. Jak to totiž ty rty hned zvláční.. tak ta pusa nepraská znovu a znovu.. a funguje to i na koutky. K těm potom jíst b komplex, nebo pyrodoxin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.