Přidat odpověď
Bílá je asi taková jednodušší co do klasického vzdělání, ale má jiné, cenné schopnosti.
"Bílá je jednou z největších manipulátorek davů a českých médií, úplná špička. Je v tom tak dobrá, že když na ni někdo zaútočí, díky vybudované image se zvýší její obchodní cena a všechno se obrátí proti útočníkovi. Neznám jinou celebritu, která tak dokonale umí pracovat s novináři. Nikdy je neodmítne, okamžitě se stává jejich kamarádkou. Jednou jsem měl v redakci mimořádně ostrou bulvární novinářku, s níž jsme dlouhodobě pracovali na více kauzách kolem Bílé. Po schůzce s ní najednou otočila a já jsem hned věděl, že se něco děje. Bílá si ji totiž pozvala a řekla jí, že "má lóže v Karlíně je ti kdykoliv k dispozici". To je její oblíbená věta, řekla ji už mnoha novinářům. Nevím, ale právě u Bílé je to dvojsečné, protože je vynikající obchodnicí. Na své medializaci se zásadně podílí ona sama, obdivuhodně dokonce zvládá také krizovou komunikaci. Dodnes u nás nikdo neví, že půl roku žila s Jaro Slávikem, a podle mě to ani nikdo nenapíše. V jejím případě tedy jde jen o chladný kalkul, ne o obranu před zlým bulvárem."
Zdroj: http://revue.idnes.cz/pavel-novotny-bulvar-a-jeho-praktiky-dso-/lidicky.aspx?c=A130722_192359_lidicky_zar
Předchozí