| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

na naší VOŠce se začíná v říjnu :) a to i studenti, co jsou přihlášení jen na VOŠ (nedělají bc)
to je škola od školy. u nás se prostě celkově jede VŠ stylem. ale je fakt, že řada VOŠek jede středoškolsky (docházka atd. - jak píšeš). Podle mě teda zbytečně.

Co se týče docházky, tak já to řeším tak, že u některých předmětů je mi v zásadě jedno, jestli studenti chodí - když splní úkoly a napíšou testy. U jiných ale mám přímo v podmínkách hodnocení 80% docházku. Na jeden z těch předmětů např. neexistují nějaká skripta či učebnice, ve všech těchto předmětech, kde chci docházku, tak mám výuku postavenou mj. na diskuzích a i určitém prožitku a to holt samostudiem získat nelze. Takže chci, aby chodili, dělali úkoly (prezentace, koukali na dokumenty, co jim zadám atd.) - ale zase z toho nemusí psát žádný testy :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.