No tak to teda zírám
. Poslední dobou se se s ničím takovým nesetkala, ale je fakt že chodím výhradně nakupovat buď do Globusu nebo jednoho malilinkatého řeznictví na vesnici....a v obou krámech by mi byli schopni zabalit jeden plátek šunky nebo salámu a to ještě s úsměvem. Jednou jsem v Globusu nakupovala za jedním mladým párem , nejdříve vzali asi tak 4 balíčky s normální gramáží 10 nebo 20 dgk a pak asi 6 balíčků 5 nebo 7 deka. Těch 5 bych možná pochopila , ale 7 deka !! a prodavačku v Blobusu trpělivě balila a balila, přesně na těch 7 deka !.(Pak i jim to přišlo divné, tak začali vysvětlovat, že čekají návštěvu, a že neví co mají rádi tak jim chtějí udělat pestré občerstvení.) Když v Globusu nakrajují nový salám tak automaticky odříznou oba konce, prdelky z tlačenek a pod odkrojí a bud vyhodí nebo nakrájí na tácek a položí jako ochutnávku na pultík a pod. U masa to samé, nejdříve ukážou, pak překrojí a ještě se několikrát ujistí že chceš tuhle půlku a né tu druhou....apod. Z takovýhle praktik co popisuje by mi asi hráblo
. Mě připadá od prodavačky už drzé když mi naváží 17 dkg místo 15 dkg.