| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No tak to teda zírám~e~ . Poslední dobou se se s ničím takovým nesetkala, ale je fakt že chodím výhradně nakupovat buď do Globusu nebo jednoho malilinkatého řeznictví na vesnici....a v obou krámech by mi byli schopni zabalit jeden plátek šunky nebo salámu a to ještě s úsměvem. Jednou jsem v Globusu nakupovala za jedním mladým párem , nejdříve vzali asi tak 4 balíčky s normální gramáží 10 nebo 20 dgk a pak asi 6 balíčků 5 nebo 7 deka. Těch 5 bych možná pochopila , ale 7 deka !! a prodavačku v Blobusu trpělivě balila a balila, přesně na těch 7 deka !.(Pak i jim to přišlo divné, tak začali vysvětlovat, že čekají návštěvu, a že neví co mají rádi tak jim chtějí udělat pestré občerstvení.) Když v Globusu nakrajují nový salám tak automaticky odříznou oba konce, prdelky z tlačenek a pod odkrojí a bud vyhodí nebo nakrájí na tácek a položí jako ochutnávku na pultík a pod. U masa to samé, nejdříve ukážou, pak překrojí a ještě se několikrát ujistí že chceš tuhle půlku a né tu druhou....apod. Z takovýhle praktik co popisuje by mi asi hráblo ~a~ . Mě připadá od prodavačky už drzé když mi naváží 17 dkg místo 15 dkg.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.